× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

16-02-2018

Samenwerking tussen Achiel Boxoen en Škoda stopgezet...

Samenwerking tussen Achiel Boxoen en Škoda stopgezet...

Spijtig genoeg stopt de samenwerking tussen ŠKODA België en Achiel Boxoen enkele dagen voor de Rally van Haspengouw omwille van het laattijdig afhaken van een belangrijke sponsor van Achiel.

"Wij wensen Achiel te bedanken voor de medewerking en wensen hem verder nog veel succes met het vervolg van zijn carrière." klinkt het bij Skoda.

Achiel Boxoen reageerde later deze middag ook via facebook: "Graag wil ik SKODA België, Freddy Loix en het ganse team bedanken. Ik heb met beide handen de kans gegrepen en de wederzijdse verwachtingen werden vorig seizoen ingevuld. Ondanks de steun van eigen sponsors ben ik er niet in geslaagd mijn rallytoekomst te bevestigen. Dit belet niet dat ik begrip heb voor het standpunt van SKODA. Dankzij mijn jonge leeftijd heb ik de kans om terug te keren, bewust dat een rallyseizoen naast het budget ook veel fysieke en mentale inspanningen vereist. Ik dank oprecht alle supporters."

Als historische partner van de rallysport wenst ŠKODA België uiteraard actief te blijven in eigen land. In overleg met viervoudig Belgisch rallykampioen Freddy Loix, zal eerstdaags besproken worden hoe het programma 2018 er precies zal uitzien. Verdere informatie volgt.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen