× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Sezoensrally

22-11-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - rallyteam Geldhof

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - rallyteam Geldhof

"Wat voor ons aan het begin van het rally seizoen niet op de kalender stond was er plots na half weg seizoen er wel bij. In het begin zeiden we 'we zien wel wat de tijd brengt'. Omdat de wagen het goed vol hield en we niet slecht stonden in de klassement, 'iets waar we nooit gingen naar kijken' zei ik altijd... Zo hebben we de Rally van Zuid-Limburg er bij genomen . En heb daar nog geen spijt van gekregen...

Het was een heel moeilijke rally, de weersomstandigheden waren heel moeilijk en het was vooral heel vettig... We hebben opnieuw heel wat bijgeleerd, zowel als piloot en als copiloot. Voor mijn co (mijn vader) was het de eerste maal dat we samen in het donker gingen rijden. 

Eerste boucle was het wat aftasten en vooral vertrouwen winnen in elkaar. Alles is goed verlopen en het vertrouwen is er! Op naar de 6 uren van Kortrijk waar het de laatste wedstrijd is van het seizoen. En dat seizoen gaan we hopelijk in schoonheid eindigen... We gaan vooral voor het het glijwerk en de nodige 'sideways' zorgen. Alle supporters op post zaterdagavond op de site van Lavano!

Bij deze wil ik Carbongear en Phillcars bedanken voor de service en het toffe weekend in Zuid Limburg. Ook de supporters die komen kijken zijn en die voor de gelegenheid eens overgestoken zijn: Merci! Ik bedank alvast mijn sponsors: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame, Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke, Brandstoffen Darvan in Houthulst, Edesign, Metaalconstructie Jerry Decoene en mijn service team" aldus Kenneth Geldhof.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen