× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Sezoensrally

22-11-2017

Preview - Rally van Kortrijk - Geoffrey Vander Schelden

Preview - Rally van Kortrijk - Geoffrey Vander Schelden

Aangezien Geoffrey Vander Schelden en Yves Peyskens beiden uit het Kortrijkse afkomstig zijn is de Rally van Kortrijk een vaste afspraak voor dit duo. Net zoals in Oudenaarde zal gestart worden met een Ford Fiesta R5. 

"Die Fiesta R5 is een fantastische wagen en ik heb er een super gevoel in. Ik hoor dat veel piloten hopen op droog, maar met deze Fiesta is het voor mij eender. Liefst natuurlijk droog, maar supervettiig mag ook." lacht Geoffrey die naast een goed resultaat in de eerste plaats hoopt de Fiesta zonder brokken aan de meet te brengen. 

"In tegenstelling tot anderen gaan wij niet meer testen, maar natuurlijk reden we wel nog niet zolang geleden Oudenaarde met deze wagen. En het parcours is quasi identiek, dus we hebben ook al een pak parcourkennis, maar het zal een topeditie worden met zoveel R5 wagens aan de start. 
Uiteraard gaan mijn gedachten naar Mathias Viaene, hij was een leuke speelkameraad in Oudenaarde, we hadden veel liever terug tegen hem kunnen strijden...
"

Het team wil langs deze weg ook zijn sponsors bedanken: Printing Feys, Sanitair Tsjoen, Advocaten Vander Schelden & Partners, Kint Construct en alle andere.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen