× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Sezoensrally

14-11-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Wim Croes

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid Limburg - Wim Croes

Wim Croes: "Na de zware crash van vorig jaar op KP1 in onze thuisrally, hadden we dit jaar wel iets recht te zetten. De doelstelling van dit jaar was dan ook om deze moeilijke wedstrijd tot een goed einde te brengen. 

In de ochtendlus reden we met de billen dichtgeknepen, we kwamen verschillende wagens tegen op het parcours die de eerste ronde niet zouden overleven. De proeven lagen er enorm verraderlijk bij en dat resulteerde dan ook meteen in een grote achterstand op de leider in onze klasse.

Naarmate de wedstrijd vorderde kwam het vertrouwen naar boven. Hierdoor begonnen we betere tijden te draaien die thuis hoorden in de middenmoot van het algemene klassement. Na de tweede ronde merkte ik echter dat ik last kreeg van mijn hand, maandag na controle bij de dokter bleek dat ik rond reed met een zwaar gekneusde ringvinger, waarschijnlijk in alle hevigheid de rolkooi geraakt bij één van onze slippertjes.

Bij het starten van de laatste ronde, stonden we stevig tweede in de klasse en deze positie zouden we vast houden tot het einde van de wedstrijd. In deze nachtelijke lus hebben we met onze Twingo R1 zowaar een 25ste en 26ste tijd algemeen gereden waardoor we veel snellere wagens achter ons lieten en bij velen voor verbazing zorgden. 

We hebben dit seizoen op een geweldige wijze kunnen beëindigen. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder al onze sponsors, groot en klein, en iedereen die zich vrijwillig inzette om ervoor te zorgen dat we steeds de best mogelijke service kregen. Op naar 2018!"
 

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen