× LIVE INFO - Sezoensrally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

LIVE INFO - Sezoensrally

14-11-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Jasper Vermeulen

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Jasper Vermeulen

Co-piloot Bram Maes: "Enkele jaren geleden, tussen pot en pint, kwamen Jasper Vermeulen en ikzelf overeen dat we als co piloten elk jaar een rally samen moesten rijden. Puur voor de fun... Gezien het drukke SKODA-programma van Jasper, en mijn dagelijkse bezigheden was de Rally van Zuid Limburg de ideale wedstrijd op de kalender. Een leuke rally, georganiseerd door een sterk team die elk jaar zorgen voor een vlekkeloze wedstrijd.

Ondertussen had ons BJM racing team naast de Opel Ascona en de BMW 1 en derde wagen gekocht. Een BMW 316 compact, de ideale auto om als beginnend piloot mee te leren rijden. 

Na ons debuut vorig seizoen tijdens de Rally van Zuid Limburg, waar we toen 46ste werden, waren we dit jaar gebrand op een beter resultaat. Door de extreme weersomstandigheden, de korte wielsbasis van de BMW en de straatbanden, was de auto enorm moeilijk te controleren.
's Morgens moesten we dan ook enorm zoeken om het juiste ritme te vinden. Tegen de middag klommen we op naar een 48ste plaats, wat gezien de amper 110 pk sterke auto en het toch wel goeie deelnemersveld een sterke prestatie was. We wisten dat we in het donker wel een en ander konden doen, dus we wilden onze pijlen richten op de laatste 3 proeven. Daar gingen de vol in de aanval, met als resultaat een 23ste, een 25ste en 28ste plaats algemeen in deze proeven. 

We finishten de rally uiteindelijk op een 36ste plaats, een ongelooflijk resultaat met deze wagen.
De auto is trouwens te huur, gans volgend seizoen! Neem gerust contact op met het BJM racing team via info@connectus.be voor meer informatie.
"
 

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen