× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be

18-09-2017

Bossu Motors en XLT gaan meer samenwerken en kopen samen een Peugeot 208 T16 R5

Bossu Motors en XLT gaan meer samenwerken en kopen samen een Peugeot 208 T16 R5

Sinds enkele seizoenen werkt het team van garage XLT al samen met Bossu Motors op gebied van service en catering tijdens de wedstrijden.

"We genoten steeds van deze samenwerking, dus waren er zeker mogelijkheden om een verdere samenwerking uit te bouwen." vertelde Lozenzo Bossu. "Ik heb namelijk mijn hart in de rallysport verloren en wenste hiermee iets te doen. Net zoals we in onze garage doen met onze klanten willen we ook in de rallysport een goede betrouwbare partner zijn waar beide partijen vrolijk van worden met als focus de lange termijn relatie.
De eerste stap in onze samenwerking is de aankoop van een Peugeot 208 T16 die we te huur of te koop zullen aanbieden.
"

Het team bestaat uit garage XLT (Xavier Lannoo), ACX Systems (Florian Acx) en Lorenzo Bossu. Het is een familiaal team met een professionele aanpak die met een hart voor de rallysport diensten wil aanbieden aan het grote publiek. 

"Onze doelstelling is er om een volledig 'arrive and drive' package aan te bieden naar de wens van ieder team." aldus Florian Acx die al langer betrokken is bij het rallygebeuren van garage XLT. "Zowel catering, verplaatsing als slaapvoorziening met het nodige comfort behoren tot de mogelijkheden. Op deze manier kan men als team de volle focus leggen op het rijden en ten volle genieten. Ieder beginnend en/of ervaren team kan bij ons terecht. We zorgen voor voldoende begeleiding zodat we samen kunnen werken aan een succesverhaal. Dit alles onder het motto: eendracht maakt macht!"

Momenteel beschikt het team over een volledig gamma rallywagens die te huur en/of te koop worden aangeboden. Je kan er al beginner kiezen tussen de uiterst betrouwbare Ford Fiesta R2, de Peugeot 208 R2 tot een performante Ford Fiesta R200. Voor de meer gevorderde piloten die een stap verder willen gaan is er de mogelijkheid voor enkele vierwielaangedreven wagens. Er is er de performante Mitsubsihi Lancer EVO 9 groep A met sequentiële versnellingsbak en als kers op de taart nu ook de Peugeot 208 T16 R5.

Met het aanbod huurwagens kan iedere team zich verder ontwikkelen door stap voor stap het gamma te ontdekken. De wagens zijn beschikbaar voor zowel nationale als internationale wedstrijden gaande van VAS en ASAF tot WRC-2 wedstrijden in Europa.

Tijdens een 3-daagse uitstap naar Hongarije eerder deze maand maakte het team kennis met de knowhow en de professionele aanpak van Takacs Motorsport. Dit team is officieel Peugeot Sport verdeler dat hoofdzakelijk werkzaam is op WRC2 en ERC wedstrijden. Het team heeft meerdere Skoda Fabia R5, Peugeot 208 R5 en 208 R2’s aan de start.
"Wij waren tijdens deze uitstap zeker overtuigd door hun technische kennis en kunnen! Ter plaatste deden we bij het team heel wat technische kennis op en waren overtuigd van hun kunnen en vooral van hun product! Deze kennis en training zullen we te volle kunnen benutten tijdens het runnen van deze prachtige Peugeot 208 R5. De wagen is tot in de puntjes verzorgd en is niet van nieuw te onderscheiden. Het is een Peugeot 208 T16 die zowel optisch als mechanisch in topconditie staat! We trekken de kaart van betrouwbaarheid en competitieve gedrevenheid met de nodige fun-factor erbovenop." besluit Xavier Lannoo.

De Peugeot is sinds reeds aangekomen in België, het team hoopt dan ook om de wagen dit jaar nog te laten rijden. Alle geïnteresseerden kunnen zich alvast wenden tot :

Xavier Lannoo +32 477 358939 - info@garagexlt.be
Florian Acx +32 447 786033 - florian.acx@gmail.com
Lorenzo Bossu +32 498 482312 - sales.bossumotors@telenet.be

Verzekeringen Delaere
MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen