× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

14-09-2017

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Eric Deprez

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Eric Deprez

Afgelopen weekend stond rallyteam Deprez voor de 2e maal aan de start van de Aarova rallysprint te Oudenaarde om de wagen verder te leren kennen en afstellen als doel.

"Omdat we niet verrast wilden worden van de vele vettige plaatsen die de dag ervoor werden opgemerkt maakten we in de ochtend de veiligere keuze om met Toyo R1R banden te rijden, die het voordeel hebben dat water, modder, enz. niet onder de band blijft zitten. Echter merkten we op dat het parcours goed was opgedroogd, wat resulteerde in een bandenwissel tijdens service.

In de 2e ronde konden we met een goed gevoel aan de start komen. Full slick op de auto en een positieve sfeer tussen vader en zoon die duidelijk terug genieten van het rijden met de auto, na moeilijke start begin het seizoen.

Eens op de regroup viel ons op dat de Fina E30 M3 van De Rouck niet afkwam en dit werd ook bevestigd door de resultaten die niet binnenkwamen. Gevolg was een voorlopige 1e plaats in klasse 3H met 15 seconden voorsprong op eerste achtervolger Brecht Lavaert. Op service werd terug de volledige controle gedaan van de wagen, zodat we zeker niet de 1e plaats verliezen door een onoplettendheid.

We vertrokken  als voorlopige leider in categorie 3H en dit wilden we zeker niet uit handen geven. Met onze hoofd zoveel mogelijk op andere gedachtes startten we de 3e ronde en legden we terug een perfect parcours af. Nogmaals werd er 5 seconden uitgelopen en konden we met een goed gevoel onze laatste service beginnen.

Op hetzelfde tempo werd de laatste ronde dan ook afgewerkt en konden we realiseren wat vroeg in de dag ons in de schoot werd geworpen. Voor het eerst voor rallyteam Deprez klasse winst in klasse 3H en dit na een bewogen seizoen. Dit was ook de verdienste van onze gelegenheidsservicemannen en trouwe vrienden Kris Gellinck en Marc Vanlerberghe, super bedankt!"

Ook een grote dank aan de sponsors:
Timmer en schrijnwerk Johan Verhaeghe
Garage Wim Joseph
Truffels voor verenigingen CHOC oh LAT
Plastiekcentrale Plastiek Vancoillie
Garage Jan Himpe, Textielbedrukking DV tex
verzekeringen  Missinne
en Nonkel Dirk!

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen