× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

13-09-2017

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Wouter Gevaert

Wedstrijdverslag - Aarova Rallysprint - Wouter Gevaert

Wouter Gevaert: "Als streekpiloot stond ik voor de derde keer aan de start van de Aarova Rallysprint met het nummer 95 van Bliksem Mc Queen op de deuren geplakt!

De Opel Manta A werd nog voor de rally stevig aangepakt en de ophanging vooraan werd verbeterd. We kunnen nu stellen dat de Manta bijna volledig in top staat is! Met dank aan Karel Bril (KB Racing), die zijn kennis en ervaring volledig in de Manta overbrengt! De laatste rally dateert reeds van Oostrozebeke ORC Rally in mei 2017!

Dus had ik mij voorgenomen de eerste 2 proeven, die we moesten afleggen rustig aan te doen! Ik wou mijn supporters en sponsors niet teleurstellen en zeker geen fouten maken dit jaar! Het parcours ligt mij zeker, maar door de verkenning de dag voordien, moesten we toch hier en daar de nota' s aanpassen! Onze 3de proef was meteen dan ook de beste van de 4 proeven!

We komen daar op de 33e plaats net achter de ervaren piloot Michel Casseyas! Op de 4de en laatste proef van de dag laten we een paar kostbare seconden liggen net voor we de kasseien op moesten! Ik had de Manta perfect onder controle maar plots stond ik bijna gedraaid! Blijkbaar ik niet alleen…
Ik ben ervan overtuigd dat ik op een vettige plek van olie of dergelijke gekomen was.

Nu kijk ik terug op een geslaagde rally en via deze weg wil ik nogmaals mijn sponsors bedanken, die dit mogelijk maakten voor mij! Nog dit: Doordat mijn co piloot stopt ben ik opzoek naar iemand die zijn rol overneemt! Personen die interesse hebben, kunnen mij altijd contacteren.
Graag kom ik dit jaar nog aan de start van de zes Uren van Kortrijk!
"

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen