× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

13-09-2017

Eerste info 44ste Condroz Rally

Eerste info 44ste Condroz Rally

In Hoei is de Royal Motor Club Huy gestart met de laatste voorbereidingen voor de 44ste editie van de Condroz Rally van 3, 5 en 5 november. Het is nog wat vroeg om het sportieve aspect van het evenement te bespreken.

Qua parcours kan men nu reeds kwijt dat er, na commentaren van de deelnemers, minder onverhard in de wedstrijd zal opgenomen worden. In totaal worden 225 kilometer gereden, waarvan nog maar 3 kilometer onverhard.

Op zaterdag staan er 5 verschillende proeven op het programma, met enkele die identiek zijn en enkele vernieuwingen in de buurt van Forseilles en Perwez-Marchin. Zondag worden er ook 5 verschillende proeven gereden met een stuk show kp op de proef Stée-Ombret en nieuwigheden in Amay.

Op vrijdag blijft de shakedown in Ben-Ahin en de technische controle in de garage Peugeot Schyns. Tussen de technische keuring en de shakedown is er in Hoei ook een handtekeningsessie. 

Alle deelnemers ook een tracking systeem moeten monteren, zo kan de koersdirectie hen live volgen, wat uiteraard ook de veiligheid ten goede komt. 

De 44e Rally van de Condroz wordt georganiseerd met de loyale steun van de Provincie Luik-Sport, Les Gets in Haute Savoie, Peugeot, Ouftitourisme, de stad Huy, Primus, RTBF, Classic 21, Vlan, La Meuse en 7Dimanche .

 

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen