× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

11-09-2017

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Brian Renier

Wedstrijdverslag - ConXion Omloop van Vlaanderen - Brian Renier

"Kortgeleden belde Francis van Power & Passion om ons te vragen naar onze belevenissen in Staden, daar hadden we even het veld opgezocht maar de grootste bedoeling was om ritme op te doen daar het al van Bocholt was geleden dat we nog hadden gekoerst. Roeselare ambieerden we een top 10, kort voor de start bleek dit voor mij niet zo evident te gaan worden met het deelnemersveld, enkele snelle BMW’s, Vrolix die mooi 11de eindigde in Kasterlee en noem maar verder op...

Roeselare is niet mijn favoriete wedstrijd, geen idee waarom maar ook al toen ik navigator was. Maar uitrijden is onze drive, punten nemen en zo de titel binnenrijven, wij als team zijn niet de snelste RC4. Met een minimale verkenning zijn we dan van start gegaan, nu is het ook niet de eerste maal dat ik aan de start sta van deze rally, dus niet echt grote vernieuwingen met uitzondering van de zoning, wat achteraf gezien wel nog een toffe kp is eigenlijk.

Doch deed de co-pilote van dienst weer uitstekend haar werk. De wagen bewees zijn betrouwbaarheid, de piloot tja deze moest gewoon luisteren (lacht)... We klokten af op een 8ste plaats algemeen, enkele 7de tijden algemeen gedraaid, hiervoor had ik getekend bij aanvang De wagen beginnen we beter en beter te kennen. De punten zijn binnen, in de klasse zijn we reeds kampioen, maar algemeen komt Isabel op brons bij de copiloten en ik net naast het podium. Op naar EBR waar we ons nog eens ferm gaan amuseren!

Het seizoen kan niet anders meer dan geslaagd zijn, kampioen RC4 criterium en de algemene overwinning naast Bernd Casier in Moorslede, waarvoor nogmaals dank aan Nick. Bedankt sponsors, fotografen, Philcars en aan iedereen die ik vergeet..."

 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen