× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

28-08-2017

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Genummerde deelnemerslijst ConXion Omloop van Vlaanderen

Vandaag werd de genummerde deelnemerslijst voor de ConXion Omloop van Vlaanderen bekend gemaakt. De wedstrijd telt net geen 70 deelnemers, aangevuld met een goede 30 deelnemers voor het Criterium.

In de moderne wedstrijd mogen we een strijd verwachten tussen de Skoda Fabia WRC van Andy Lefevere en de 3 tenoren van het Belgisch Rally Kampioenschap. Vincent Verschueren (Skoda Fabia R5), Kris Princen (Skoda Fabia R5) en Kevin Abbring (Peugeot 208 T16) komen alle 3 aan de start. In de R5 categorie krijgen ze het gezelschap van Kevin Demaerschalk (DS3 R5), Polle Geussens (Fiesta R5), Pieter Jan Maeyaert (Fiesta R5), Didier Duquesne (Fiesta R5) en Achiel Boxoen (Skoda Fabia R5).

Bij de historics is het uitkijken naar de Ford Sierra 4x4 van Stefaan Stouf die het mag opnemen tegen de tot op heden quasi onklopbare Subaru Legacy van Paul Lietaer. Verder gaat de strijd voor de titel ook verder met Robin Maes (M3) en Stefaan Prinzie (Ascona), al kan Gunther Monnens (Escort) na de Omloop ook nog een belangrijke rol spelen in de titelstrijd... 

Als extra zijn er nog 12 deelnemers voor de eerste E Rally. 

# genummerde deelnemerslijst
# genummerde deelnemerslijst Criterium
# genummerde deelnemerslijst E Rally

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen