× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

18-08-2017

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Hans Depla

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Hans Depla

Staden is voor ons traditioneel een voorbereidingswedstrijd voor onze thuisrally  “de Omloop van Vlaanderen”. Het is onze bedoeling om wat km’s af te malen om  de EVO beter en beter te leren kennen. Een mooi deelnemersveld en zoals ieder jaar mooi weer op 15 aug. Maar daar moesten de weergoden niets van weten…

Een kletsnatte 1ste ronde, waar het glijden was ipv rijden… zonder echte regenbanden. Toch waren we verbaast dat we op een mooie 7de plaats stonden geklasseerd. De 2de lus was iets droger maar nog verraderlijk glad… stelselmatig verbeterden onze tijden ook wel… de 3de en 4de lus van 3 kp’s  verliep in droge omstandigheden en dat was te zien aan onze tijden op de kp’s.

Op de laatste proef waren we meer dan anderhalve minuut sneller dan de  eerste doortocht. We eindigen op de 7de plaats in Div3 en zijn we de officieuze winnaars van de GR N klasse. De EVO X  deed het weer uitstekend zonder enig probleem. Bedankt aan de Pevatec crew om ook in deze weersomstandigheden ons te blijven bijstaan. Bedankt aan de sponsors  en de supporters…. Nog een dikke merci aan de tientallen vrijwilligers en baanposten zonder jullie is dit niet mogelijk!

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen