× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

21-06-2017

Preview - Ypres Rally - Bert Cornelis

Preview - Ypres Rally - Bert Cornelis Preview - Ypres Rally - Bert Cornelis

Bert Cornelis op de valreep aan de start in Ieper dankzij Citroën Garage Vanhulle!

Bert Cornelis: "Tijdens de derde wedstrijd in het BRC voor ons, Bocholt, liep het wat mis. Daardoor hadden we wat onvoorziene kosten die een hap uit ons budget namen. Wanneer ze ons vorige week op de hoogte stelden dat er ook nog een ander blussysteem in de wagen moest komen zakte de moed ons wat in de schoenen.

Maar ondanks de inspanning van Citroën Vanhulle kunnen we toch enthousiast zeggen dat we aan de start komen in Ieper, voor ons de vierde wedstrijd in het BRC. Dus we hadden nog werk voor de boeg. Over een resultaat gaan we ons niet uitspreken, onze laatste deelname is vier jaar geleden en de parcourkennis is niet optimaal. Het belangrijkste is de finish halen. Maar toch hopen we stiekem op een top 15, maar in Ieper zit het gevaar soms in een klein hoekje. Dus we zullen gewoon aan een strak tempo rijden.

Ook willen wij onze andere sponsors evenwel bedanken voor de inspanning. Dank aan Attec, Krivada Kristof Van Damme, M cars, J-tech, M-Motorhomes, afsluitingen Van Eecke, Mies Racing, Rencon en Rudy Leblon Racing."

Tijdens de Ypres Rally kunnen de fans posters van Bert Cornelis en Matthijs Debaeke verkrijgen op de service stand. Posters werden ontworpen en gedrukt door daviddesign.be.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen