× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Group Yprauto http://www.daviddesign.be

14-06-2017

Matthias Boon samen met Diederik Pattyn in de Ypres Rally

Matthias Boon samen met Diederik Pattyn in de Ypres Rally

Na zijn crash in de GTC Rally was het lange tijd bijzonder stil rond Matthias Boon, tot we aandachtig de deelnemerslijst van de Ypres Rally bekeken. “Enkele maanden geleden had ik totaal geen plannen om hier in Ieper te komen rijden, maar toen Diederik me een voorstel deed moest ik niet lang twijfelen.” aldus een immer enthousiaste Matthias Boon.

Ik wou in Ieper heel graag aan de start staan en ik kwam weer in contact met Matthias waarmee ik vroeger nog samen reed.” vertelde copiloot Diederik Pattyn ons. “Er werd even gedacht om een R5 te huren, maar na overleg met Matthias hebben we beslist om met de Subaru groep N te rijden en ook nog Braine-le-Comte te rijden als voorbereiding.”

Voor Matthias is het immers al bijna een jaar geleden dat hij nog in een rallywagen zat, en het is ondertussen al een eeuwigheid geleden dat hij nog eens met de Subaru Impreza reed.

"Het budget was zo goed als rond om een R5 te huren maar dan kon er geen voorbereidingswedstrijd worden gereden, en zonder ervaring in Ieper in een R5 stappen lijkt me geen goede zaak. Sinds mijn laatste deelname in Ieper in 2013 zijn de proeven grondig gewijzigd dus de verkenningen zullen heel belangrijk zijn.
In Ieper wil ik samen met Diederik vooral een leuke wedstrijd beleven. Als we ons eigen tempo rijden en foutloos de wedstrijd kunnen afwerken heb je hier een goed resultaat, maar met 35 R5 wagens aan de start lijkt een top 20 het hoogst haalbare…

Afspraak komende zondag voor de Rallye de la Haute Senne in Braine-le-Comte en een week later op de Grote Markt van Ieper voor de Ypres Rally. 

Voor de fans liet het team door (daviddesign.be / rallylovers.be) deze posters maken die verkrijgbaar zullen zijn op de service stand van Jos Boon Racing tijdens de Ypres Rally.

MR Group
Yprauto

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen