Rally Lovers logo
Verzekeringen Delaere FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine Yprauto MR Solar http://www.daviddesign.be

09-06-2017

Preview - Rally van Wervik - Brecht Lievens

Preview - Rally van Wervik - Brecht Lievens

Dit is de eerste wedstrijd van Brecht Lievens achter zijn zware crash vorig jaar tijdens de Omloop van Vlaanderen.  Zoals sommigen al weten is Brecht tijdens de omloop zonder remmen gevallen naar een T-rechts 3 en kwam tot stilstand tegen een elektriciteitpaal. De Opel Manta B was niet meer te redden. Gelukkig hadden piloot en Co-piloot geen zware verwondingen, wat natuurlijk het belangrijkste is. De twijfel was dan groot om voor een huurauto te gaan en geen wagen zelf meer te bouwen wegen tijdgebrek, maar het serviceteam dacht hier anders over. Na veel zoekwerk was ons oog gevallen op een BMW E36 M3. Dus wisten we terug wat doen tijdens te winterstop. De eerste koers heeft de M3 alvast overleefd tijdens de Tac Rally waar Wouter 3de reed in het Citeruim.

Brecht Lievens: "Dit is dus mijn eerste rally met de nieuwe E36 waar ik vooral de wagen zal leren kennen. Zaterdag ga ik van start met het nummer 57 op de deuren en met mijn vaste co-piloot Bram Carrette. Tot dan!"

Verzekeringen Delaere
FLY motorsport verhuur Ford Fiesta R2T - C2 R2 Max ex-usine
Yprauto
MR Solar
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen