× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

31-05-2017

12 uren van Wervik lijkt topeditie te worden... Reeds 10 R5 wagens

12 uren van Wervik lijkt topeditie te worden... Reeds 10 R5 wagens

De 43ste editie van de Rally van Wervik lijkt een topedtie te worden. De deelnemerslijst telt momenteel 133 inschrijvingen, met maar liefst 10 R5 wagens aan de start. Bij de R5's kunnen we rekenen op habitués en thuisrijders Davy Vanneste (Ford Fiesta R5) en Melissa Debackere (Skoda Fabia R5), maar natuurlijk ook heel wat piloten die Wervik zien als een ideale voorbereiding op Ieper... Guillaume Dilley (Hyundai i20), Chewon Lim (Hyundai i20), Pieter Jan Maeyaert (Ford Fiesta), Bruno Parmentier (Ford Fiesta), Achiel Boxoen (Skoda Fabia), Philip Cracco (Ford Fiesta) en de Britten Keith Cronin (Ford Fiesta) en Allex Laffey (Ford Fiesta). 

Daarnaast zien we op de lijst nog een pak snelle Lancers, met als favoriet Andy Lefevere (EVO X R4), maar ook met Filip Pyck (EVO X), Dennis Degroote (EVO 6) Jim van den Heuvel (EVO X) en de Britten Johhny Ellis (EVOX X), Anthony O'Brien (EVO X) en David Wood (EVO 9).
Ook is er nog een leuke verzameling R2's met o.a. Sébastien Bedoret (208 R2), Gert-Jan Kobus (208 R2) en Joachim Wagemans (208 R2) en het debuut van de Porsche 997 GT3 van Fredericq Delplace.

# deelnemerslijst

De rally van Wervik wordt verreden over 164 km. De klassementsproeven zijn 97% verhard en er worden 4 ronden met telkens 3 proeven gereden. Onboardbeelden van de proeven kan je op de webiste scudericavervica.be raadplegen. 

 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen