× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

21-05-2017

Reeds 20 R5 - 1 RRC en 3 GT's in Ypres Rally

Reeds 20 R5 - 1 RRC en 3 GT's in Ypres Rally

De inschrijvingen voor de Ypres Rally lopen heel vlot, ondanks de afwezigheid van de ERC piloten heeft de wedstrijd in Ieper reeds 20 R5 wagens en 1 RRC op de voorlopige deelnemerslijst

Uiteraard is Thierry Neuville de publiekstrekker voor de editie die ook de deelnemers van het Britse Kampioenschap aan de start krijgt. Naast Neuville komen nog 2 andere Huyndai i20 R5 aan de start, met als voornaamste naam ex-winnaar Giandomenico Basso. 

Verder staan maar liefst 8 Skoda Fabia's, 6 Ford Fiesta's, 2 DS3 en 1 Peugeot 208 T16 op de lijst, maar deze lijst krijgt dagelijks nog updates. In Bocholt liet Polle Geusens doorschijnen dat hij (en niet Claudie Tanghe zoals verwacht) in Ieper de Renties Ford Fiesta R5 zal besturen.

Ook is er 1 RRC, de Konvert Fiesta RRC van Didier Duquesne en reeds 3 GT's, Van Parijs en Claerhout krijgen het gezelschap van Chris Van Woensel in de DEGRO Porsche GT3. 

In totaal zijn reeds 58 teams ingeschreven, tot 22 mei kan nog worden ingeschreven aan een verlaagd tarief. De inschrijvingen sluiten definitief af op 7 juni. 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen