× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

14-05-2017

Wedstrijdverslag - Short Rally Monteberg - David Deckmijn

Wedstrijdverslag - Short Rally Monteberg - David Deckmijn

Voor David Deckmijn en Sven Baghein was de Short Rally Monteberg de 2de wedstrijd van het seizoen met een wagen die een kleine upgrade kreeg. 

David Deckmijn: "We begonnen we de wedstrijd zonder al te grote ambitie. In een klasse met een stuk of 8 R2 wagens leek het ons niet zo evident om een goede klassering te bekomen. Tot onze verbazing stonden we na de eerste kp op een 2de plaats en 48 ste algemeen.

Vanaf de tweede boucle kregen we af te rekenen met kleine mankementjes. Een uitlaat die in 2 brak (voorlopig hersteld tijdens de service) de altenator die het begaf, waardoor we de wagen mochten duwen om te starten. Reserve wielen die los kwamen in de wagen. En tot slot de uitlaat die voor een 2 de keer brak op de laatste kp.toch hield het ons niet tegen om te blijven vechten voor onze 3 de plaats in de klasse 3f op dit moment.

Op de laatste kp monteberg gingen we nog eens alles geven, maar het mocht niet zijn. We maakten een schuiver waardoor we 15 sec. Verliezen en 3 de plaats in de klasse moesten afgeven met 1 sec verschil! Wat toch wel een domper was na een fantastische wedstrijd Waar we niet op gehoopt hadden. Volgende rally word onze thuis rally de TBR rallysprint. We willen nog alle sponsors bedanken en ons service team!

Op 17 juni 2017 organiseren wij ons eetfestijn. Je kunt er heerlijke vol-au-vent of stoofvlees à volente verkrijgen met groentjes en frietjes. Dit voor een prijs van €16/pers. Kaarten kan je verkrijgen bij Deckmijn David of Baghein Sven.
"

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen