× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

04-05-2017

Wesley Keyngnaert in Short Rally van Monteberg en Ypres Rally met ex-Delplace Suzuki Swift

Wesley Keyngnaert in Short Rally van Monteberg en Ypres Rally met ex-Delplace Suzuki Swift

Komende zondag staat Wesley Keyngnaert aan de start van de Short Rally van de Monteberg met een Suzuki Swift. De zaakvoerder van WK Cars kocht de Swift van Matthias Delplace om hiermee aan de start te komen op de Monteberg en ook in de Ypres Rally eind juni. 

"Ik ben afkomstig uit Westouter en mijn co, Bavo Dael, komt uit Dranouter en voor ons beiden is deelnemen aan de Ypres Rally een kinderdroom. Toen ik nog kind was mocht ik mee met mijn grote broer en zijn vrienden gaan kijken in de Groenestraat te Westouter. Vanaf dat de rallywagens aan mijn deur passeerden wou ik deze rally al altijd eens zelf rijden. Het is een kinderdroom die in vervulling gaat. Ik moet dan ook mijn broer Danny, zijn vrienden en de familie Verhaegen bedanken om met mij de rallymicrobe te delen." aldus Wesley. 

"De wagen is die ik kocht is de Suzukl Swift van Matthias Delplace. Ik ben overtuigd dat we hiermee de juiste keuze hebben gemaakt, het is een amusante wagen, origineel en betaalbaar. Ambities om wereldkampioen te worden hebben we niet, we willen vooral genieten en op zaterdagavond over het podium rijden op de Grote Markt. Als we dat kunnen realiseren zullen we al heel gelukkig zijn."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen