× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

28-04-2017

Hans Weijs met Ford Fiesta R5 in Short Rally Monteberg in afwachting van…

Hans Weijs met Ford Fiesta R5 in Short Rally Monteberg in afwachting van…

Afgelopen wintermaanden is Charly Schmid begonnen met de bouw van een gloednieuwe BMW 1. De bedoeling was om de wagen af te werken tegen de Short Rally van de Monteberg maar helaas zal dit niet lukken… “Ik wil de wagen pas aan de start brengen als hij volledig klaar is en de Monteberg komt daarvoor net iets te vroeg.” aldus Charles Schmid.

Net zoals vorig jaar blijven Hans Weijs en Arne Bruneel Schmid Racing trouw, maar omdat de BMW niet tijdig klaar is moest een oplossing worden gezocht om aan de start te komen in de thuisrally van Arne. 

Hans Weijs begreep dat deze wedstrijd belangrijk is voor zijn co en voor de lokale sponsors en stelde voor om met zijn Ford Fiesta R5 te rijden. Geen vanzelfsprekende keuze want de Fiesta R5 rijdt op vrijdag en zaterdag nog een rally in Duitsland. Het team van Weijs Motorsport zal de wagen zaterdagnacht pas kunnen overbrengen en klaar te zetten om zondagmorgen te starten. “Het zal inderdaad geen evidente opdracht zijn, maar moeilijk gaat ook.” lacht de sympathieke Nederlander die bijzonder gemotiveerd is om een mooi resultaat neer te zetten. 

Natuurlijk kan ik niet anders dan tevreden zijn.” vult copiloot Arne Bruneel aan. “Hoezeer ik ook uitkijk om de nieuwe BMW te laten debuteren, samen met Hans mijn thuiswedstrijd rijden in een R5 blijft toch ook heel speciaal."

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen