× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

14-04-2017

Robert Droogmans en Johnny Vangrieken met de Manta 400 in Rallye de Wallonie

Robert Droogmans en Johnny Vangrieken met de Manta 400 in Rallye de Wallonie

Het laatste optreden van Robert Droogmans met de Manta 400 is het al geleden van de East Belgium rally in 2016. Na een veel belovende start kwam de pechduivel al snel om de hoek kijken met een afgebroken steekas. De ontgoocheling was groot zeker mdat het gevoel en de snelheid goed zat.

Na de telleurstelling van de EBR vorig jaar had ik er even genoeg van zelf heb ik weinig, zeg maar geen tijd, door de drukte binnen mijn bedrijf om nog te rijden. Robert en Johnny daarin tegen hadden wel een goed gevoel over gehouden en zagen een herhaling zeker zitten. We hebben dan ook samen besloten om te proberen Robert in enkele wedstrijden aan de start te krijgen met de Manta.
Door de hulp van de organisatie, die ons graag aan de start zagen verschijnen met Robert, werd beslist om in te schrijven voor de Rallye de Wallonie. Een wedstrijd die toch al verschillende keren op het palmares van Robert terug te vinden is. Ik kijk er dan ook naar uit om met Robert en Johnny deze prachtige rally samen te kunnen doen. Wat de rest van het jaar zal brengen weet ik niet, hangt een beetje af van de vraag van bepaalde organisatoren en hoe de Manta de wedstrijd zal verteren
," aldus Frank Jorissen

Na de testen en het kort optreden in EBR voelde ik dat er voldoende potentieel in de Manta zit om mee te strijden voor de overwinning, maar het blijft een mechanische sport en dat heb je niet in de hand. De rallye de Wallonie is toch altijd iets speciaals voor mij en ben dan ook tevreden dat we binnen enkele weken terug aan de start staan," aldus Robert.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen