× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be Optiek Vanneste Hooglede Izegem

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

11-04-2017

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag - TAC Rally - Patrick Mylleville

Patrick Mylleville: "De TAC rally was voor ons de eerste nationale wedstrijd met onze nieuwe Porsche. Onze Porsche was perfect afgeregeld nadat we de shakedown konden rijden op woensdag, motor ophanging, remmen enz stonden nu op punt. We wisten dat het voor ons niet meer haalbaar zou zijn om een top 5 plaats te bemachtigen. Het tijdperk van de Porsche is voorbij nadat de youngtimers hun intrede deden.

Na de eerste ronde werd ons gevoel bevestigd we konden amper aanspraak maken op een elfde plaats. De Porsche werkte perfect alles was zoals het moest maar toch konden wij niet volgen. In de tweede ronde was alles naar behoren en konden we afsluiten op een tiende plaats. Maar op kp 9 op het lange rechte stuk viel de motor plots stil en kregen wij die niet maar aan de praat. Opgave tot gevolg , wij denken aan een probleem met de ontsteking.

Toch kunnen wij tevreden terug blikken op de TAC rally die duidelijk niet onze succes rally is. Normaal wordt onze volgende wedstrijd de rally de Wallonie.

Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen