× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

14-03-2017

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Jeffrey Decock

Wedstrijdverslag - Rallysprint van Moorslede - Jeffrey Decock

Decock-Verhaeghe klassewinst en 2de plaats div 1-2

Jeffrey Decock: "Het was voor ons de 1ste rally met de nieuwe wagen toen we keken naar de deelnemerslijst zagen we dat er maar liefst 21 wagens reden in de klasse 2c. Aangezien Moorslede toch maar een test ging zijn besloten we van eerst ons ritme te vinden en niet zozeer te gaan voor klassewinst. Na de 1ste kp onze chrono gezien te hebben keken we wel even verbaast naar elkaar we stonden namelijk al direct op.kop 5 seconden voor op Vansteenkiste en 3de in div 1-2.

Helaas verloren we al vlug één van onze strijdmakkers Ludovic en Sien die met pech moesten opgeven... Kp2 reden we opnieuw de besttijd in onze klasse maar we stonden maar 6 sec voor op achtervolger Vansteenkiste. Kp3 besloten we van nog een tandje bij te steken maar dit deed ook Vansteenkiste en we reden 1 sec trager als hij. Zodoende hadden we nog 5sec voorsprong.

Zo gezegd zo gedaan, en we gingen kp4 in we bleven rustig en maakten terug geen enkele fout en klokten een besttijd van 7m07. Zo reden we 3 scratches van de vier, en zijn we heel blij met ons resultaat! En dit op een fantastisch parcours met veel technische situaties. Het was dan ook voor ons een eer te mogen deelnemen aan deze prachtige rallysprint en oprecht een dikke duim voor de organisatie die elk jaar opnieuw een toprally voor.ons inricht. Op naar de volgende!"

Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen