× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

10-03-2017

Voorstelling Ford Fiesta R5 PJ Maeyaert + bevestiging deelname aan Rallysprint van Moorslede

Voorstelling Ford Fiesta R5 PJ Maeyaert + bevestiging deelname aan Rallysprint van Moorslede Voorstelling Ford Fiesta R5 PJ Maeyaert + bevestiging deelname aan Rallysprint van Moorslede Voorstelling Ford Fiesta R5 PJ Maeyaert + bevestiging deelname aan Rallysprint van Moorslede

Onder ruime publieke belangstelling werd in de toonzaal van Floral vandaag de Ford Fiesta R5 van PJ Maeyaert en Yves Dewulf aan het publiek voorgesteld. 

Met deze Fiesta zal PJ Maeyaert vanaf Spa alle wedstrijden van het BRC 2017 rijden. "Enkel de Sezoens staat niet op het programma, maar we rijden daarnaast ook nog enkele provinciale wedstrijden in deze R5." aldus PJ die later ook nog kon bevestigen dat ze toch aan de start staan van de Rallysprint van Moorslede. 

In Moorslede zal niet Yves Dewulf maar Rik Snaet de nota's lezen in de Fiesta R5. "Ik ben sponsor en moet mijn bedrijf vertgenwoordigen in Moorslede," vertelde Yves Dewulf ons. "Ook voor Spa kan ik me niet vrijmaken, maar met Rik Snaet zit PJ ook heel goed, ik heb het volste vertrouwen."

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen