× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

05-03-2017

2017 - RST Rallyteam maakt debuut in Rallysprint van Moorslede

2017 - RST Rallyteam maakt debuut in Rallysprint van Moorslede

Eind vorig jaar kreeg het project van piloot Roel Raecke en copiloot Sven Vanquaethem vorm met de aankoop van de Peugeot 205 GTI 1.9 van het Nederlandse team GTH Rallysport.

RST verwijst naar Roel de piloot en Sven de copiloot, alsook naar Tim Raecke de overleden broer van Roel. Tim heeft met zijn broer Roel als copiloot meerdere keren deelgenomen aan het VAS rally kampioenschap met een Opel Astra en later met de Ford Sierra XR4. De rallysport is dan ook geen onbekend terrein voor de familie Raecke. Vader Dirk zal de service verzekeren van dit nieuwe team. Voor Sven zijn het zijn eerste stappen in de rallysport.

Hun programma bestaat uit volgende VAS rally’s :
Rallysprint van Moorslede
Short rally van de Monteberg
ORC canal rally
Woodstocx – Motul Histoic rally van Wervik
Hemicuda rally

De wagen is van het bouwjaar 1991 waardoor het team zal aantreden bij de historics. Terug een echte classic rally wagen erbij op de vlaamse wegen. Alle informatie rond het team kan u terugvinden op hun website www.rstrallyteam.be alsook op hun facebookpagina . Alles kwam tot stand dankzij hun sponsor Pepaslife creations  Jelle Vanquaethem, de broer van Sven sponsort tevens het team met zijn slagerij/traiteurzaak Atelier Vanquaethem te Veurne. En PubliX stond in voor de belettering van de wagen.

Bij deze willen Roel & Sven hun sponsors uitdrukkelijk bedanken voor hun steun en het geloof in dit project. Ook een grote dank gaat uit naar Dirk Raecke en Geert Muylle voor de technische ondersteuning. Zonder hen was dit project onmogelijk realiseerbaar. Kandidaat sponsors mogen zich steeds wenden tot Roel of Sven of via het e-mailadres rstrallyteam@gmail.com.

Als laatste nodigen Roel & Sven alle supporters & sympathisanten uit voor hun eerste VOL AU FEEST te Alveringem op 8 april. Men kan er genieten van de overheerlijke vol-au-vent met frietjes van Atelier VQ waarna men de beentjes kan losgooien op de muziek van discobaar djoeboks. Allen daarheen. Wij wensen Roel & Sven alle succes in hun eerste rallyseizoen.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen