× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be MR Solar

04-03-2017

Forfait Bram Fonteyne in Rallysprint van Moorslede

Forfait Bram Fonteyne in Rallysprint van Moorslede

Na een fantastisch seizoen en een vas historic titel als beloning voor Bram Fonteyne, moet Bram jammer genoeg forfait geven voor de eerste wedstrijd van het seizoen. 

Na de 6 Uren van Kortrijk wisten we dat er wat werk was aan de Volvo, bepaalde onderdelen waren aan vervanging toe en we zijn onmiddellijk in actie geschoten. Er werd een maaltijd georganiseerd, de nodige budgetten werden gevonden, maar de Volvo is geen Ford, bij wijze van spreken. 
De onderdelen zijn net iets moeilijker voor handen en laten lang op zich wachten. De hoop was er dat alles nog deze week ging geleverd worden en dat we de wagen toch tijdig zouden klaar krijgen voor de Rallysprint van Moorslede. Niets is minder waar, de onderdelen zijn nog altijd niet binnen, de onderdelen moesten dan nog geplaatst worden, de wagen moest nog uitgebalanceerd worden en we moesten de Volvo ook nog gaan keuren. Dat is net iets van het goede teveel. Dan mag je eens pronken op de affiche van een evenement als Moorslede, werd de proef helemaal vernieuwd en kon iedereen met gelijke kansen aan de start komen en net nu moet ik jammer genoeg forfait geven.
” Aldus een ontgoochelde Bram Fonteyne

De eerst volgende wedstrijd op het programma zal de Shortrally van de Monteberg worden. Nico Deboot, eigenaar van de Colora verfwinkel in Ieper en tevens een sponsor van Bram, zal in het rechterzitje plaatsnemen en de nota’s voor zich nemen. Ook de Rally van Wervik staat al vast, daar krijgt Bram het gezelschap van Etienne Verbeke in het co zitje.

Naast deze 2 wedstrijden zal het ook richting Kuurne gaan dit jaar. “Omdat we dit jaar een nieuwe sponsor hebben kunnen aantrekken uit de regio Kuurne, zullen we daar deelnemen aan een slalom wedstrijd, deze gaat door op het industrieterrein van Kuurne. Ook de TBR rallysprint zal waarschijnlijk aan het programma toegevoegd worden om dezelfde reden. Verder is er nog niets concreet maar houden wij jullie zeker op de hoogte van onze plannen later dit jaar.” Aldus Bram.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen