× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica MR Solar http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

01-03-2017

2017 - David Conard met Clio 2 RS in Clio 2 Challenge

2017 - David Conard  met Clio 2 RS in Clio 2 Challenge

Na een drietal jaar inactiviteit wil David Conrin 2017 nog eens proeven van de rallysport.

"Normaal gezien gingen we rijden met onze vertrouwde Renault 5 GT Turbo, maar door de mooie opzet van een Clio 2 Challenge op provinciaal niveau besloten we om er alles aan te doen om hieraan deel te nemen. Dus de Renault 5 GT Turbo kwam te koop, en we hadden een Clio 2 RS Gr.A op het oog. Maar aangezien dat de R5 niet verkocht geraakt, hebben we daarom moeten opteren voor een Clio 2 huurwagen om deel te nemen aan de Challenge, en wie aan een Renault Clio in de rallysport denkt komt automatisch terecht bij Spelmans preparation, de Gingelomse Renault tuner." aldus David Conard.

Spelmans is momenteel dus bezig aan de opbouw van zijn Clio Gr. N die David Conard voor de cup zullen huren, het gaat hier om een Zwitserse Time Attack auto waarvan de carrosserie en de rolkooi zal gebruikt worden en de rest zal aangepast worden voor de rallysport. 

"Het budget voor onze eerste wedstrijd is ondertussen zo goed als rond dankzij sponsor HECO vloerwerken. Deze sponsor geeft ons ook de kans om een goed doel te steunen, aangezien we per afgelegde koerskilometer tijdens een rally waaraan we deelnemen van de cup 1 euro aan het kinderkankerfonds zullen geven, en dit per sponsor. Dus indien er nog bedrijven zijn die dit zien zitten, mogen jullie ons gerust contacteren, zodat wij op het einde van het jaar een mooie bijdrage kunnen leveren aan dit goed doel!"
 

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen