× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be

27-02-2017

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - Brecht Hoorne

Wedstrijdverslag - Haspengouw Rally - Brecht Hoorne

Voor Brecht Hoorne was het de dagen voor de Haspengouw Rally stressen tom de wagen klaar te krijgen. "Biesheuvel kon nog net op tijd de nieuwe onderdelen leveren voor de achtertrein waarvoor dank! We besloten de wedstrijd heel rustig aan te pakken en vooral kilometers te maken."

"De eerste twee proeven verliepen probleemloos maar op de derde proef schoven we even rechtdoor. De situatie lag veel gladder dan in de verkenningen en er was geen stoppen meer aan. Op zich niet zo erg maar doordat de velgen vol modder zaten konden we door de trillingen niet anders dan de proef traag af te werken. De concentratie was volledig weg en in de laatste bocht gingen we tot overmaat van ramp nog eens rond ook. Ondanks de voorzichtige aanpak waren we toch in de fout gegaan en de motivatie was volledig weg."

"Gelukkig kon het team van Pevatec de wagen en de bemanning terug oppeppen waardoor we toch terug vertrokken. De tweede ronde werden de tijden sterk verbeterd en door met de afstellingen te spelen voelde de wagen ook beter aan. Toen bleek dat we voor het ingaan van de laatste ronde slechts 1 seconde gescheiden waren met Thierry, met als inzet de derde trede in de m-cup, werd er nog een tandje hoger geschakeld. We bleven foutloos en konden meer dan tevreden zijn met de gemaakte progressie! De derde plaats in de m-cup was totaal onverwacht maar o zo super! Dit resultaat is in grote mate de verdienste van co Michael Pïttellioen! Op een voor mij onbekend parkoer wist hij perfect het overzicht te bewaren wat de nodige rust en vertrouwen overbracht bij mij! Er is nog ruimte voor verbetering maar nu gaan we eerst nog even nagenieten en ons dan volop voorbereiden op de volgende wedstrijd!"

 

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen