× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

23-02-2017

2017 - Filip Pyck begint uitdagend seizoen in Les Routes Du Nord met Party Space Lancer EVO X

2017 - Filip Pyck begint uitdagend seizoen in Les Routes Du Nord met Party Space Lancer EVO X 2017 - Filip Pyck begint uitdagend seizoen in Les Routes Du Nord met Party Space Lancer EVO X

Voor de Filip Pyck begin het seizoen komend meekend met "Les Routes du nord” in Noord-Frankrijk. 
"Het belooft een uitdaging te worden. Vorig jaar ging deze wedstrijd niet door. Dit jaar pakken ze bij onze noordfranse buren uit met een volledig vernieuwde organisatie en dito parcours. Een kolfje naar de hand van ons rallyteam!" aldus Filip Pyck die wat uitgekeken geraakt op wedstrijden die al 20 jaar dezelfde wegen afrijden.
"Dat lijkt meer op een circuit. Wij genieten vooral van de rally’s die durven vernieuwing brengen. Deze wedstrijden zijn uiteraard een stuk moeilijker, en vragen een stuk meer inzet en kennis van piloot en copiloot, maar geven bijgevolg ook des te meer voldoening."

"Deze winter hebben we met ons team keihard gewerkt om de wagen weer volledig klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ondertussen werd deze ook in een compleet nieuw jasje gestoken waarvoor dank aan Partyspace. Nu de Lancer EVO X tiptop in orde staat en ook de rest van het team weer in topconditie is na de lange wintermaanden, zijn we er helemaal klaar voor om er in te vliegen in de “Routes du Nord” met co van dienst Sandro Plancke. We gaan ons zoals gewoonlijk in de eerste plaats goed amuseren en hopen in de kantlijn op een plaatsje in de top tien. De rest van het seizoen brengt ons later nog naar wat meer onbekende wegen en avontuur in Touquet en Antibes! Maar nu alvast hopend op een goed start van het seizoen juist over de grens!" besluit de zaakvoerder van Pico's Koffie uit Poperinge. 

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Verwante artikelen