× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

19-02-2017

Team Croes2 maakt overstap naar Renault Twingo R1

Team Croes2 maakt overstap naar Renault Twingo R1

Vorig jaar tijdens de Rally van Haspengouw maakte Wim Croes zijn debuut in de rallysport met een Opel Corsa. Met deze Opel werden vorig jaar ook nog de JL Dumont en de Rally van Zuid Limburg gereden maar nu maakt het team de overstap naar een Renault Twingo R1. 

"De Corsa bleek niet zo betrouwbaar en na JL Dumont zijn we gaan uitkijken naar een nieuwe wagen. Zo hebben we de Renault Twingo R1 van Kjell Vandenberghe overgekocht. Met deze wagen gaan we voor het eerst starten in Haspengouw." aldus piloot Wim Croes. 

Opvallend is wel dat Ben Croes in de Haspengouw het stuur zal nemen. "Voor één maal zullen we de rollen omdraaien... Als dank voor de vele uren die Ben reeds op en onder de wagen lag te sleutelen zal hij in Landen eenmalig het stuur in handen nemen.

Na de Haspengouw volgen nog de Rallye du Hannut, de Sezoensrally in Bocholt, de Short Rally van Kasterlee, het Critérium Jean-Louis Dumont in Waremme en de Rally van Zuid-Limburg. Afhankelijk van het budget kan er misschien nog een extra wedstrijd gereden worden. De bedoeling van het team Croes2 is om volgend jaar deel te nemen aan het nieuwe R1 Kampioenschap.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen