× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

09-01-2017

Vernieuwde Rallysprint van Moorslede op 12 maart

Vernieuwde Rallysprint van Moorslede op 12 maart

Terwijl vele autosportliefhebbers in winter modus waren heeft Autoclub Dadizele niet stilgezeten, de club heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde rallysprint. De wedstrijd, die nog steeds de opener is van het VAS kampioenschap, gaat door op 11 en 12 maart. Het rallycentrum is, zoals voorgaande jaren, terug gesitueerd in het gezellige centrum van Dadizele, met de inschrijvingen in het clublokaal De Pompeschitter. Ook de technische keuring blijft traditiegetrouw in de tent op de Plaats van Dadizele. Het verplichte nachtpark is dit jaar op een afgesloten parking in de Nijverheidslaan te Dadizele, daar is ook het gesloten wagenpark na de wedstrijd.

"Op zondag 12 maart begint dan het echte werk. Er staan opnieuw 4 ritten op het programma: 8u30, 11u, 13u30 en 16 uur. De grootste wijziging is de nieuwe snelheidsproef. Deze is ongeveer 10,2 km lang en voor 99 % verhard. Een mix van snelle, gladde waaiers afgewisseld met snelle stroken zal voor vele deelnemers een uitdaging worden. Dit gemengd met een deel onverhard en een haarspeld op kasseien zal voor een spektakelrijke wedstrijd zorgen. Dus voorzien we ook dit jaar opnieuw de A.S.B. spektakelprijs, deze prijs wordt beloond met een waardebon van 250 Euro. Indien er personen zijn, die zich geroepen voelen om hiervoor punten te geven, gelieve contact op te nemen met de organisatie." aldus Marnik Malengier van Autoclub Dadizele.

De nieuwe proef loopt via twee privéwegen, de organisatie vraagt dan ook met aandrang om niet te verkennen! "Wij zullen daar streng op toezien, want wij willen graag volgend jaar opnieuw deze stroken gebruiken. Op zaterdag 11 maart zijn er 3 verkenningen voorzien, dus dit zou voor iedereen moeten volstaan. We danken u reeds om hiermee rekening te houden."

Vanaf vrijdag 13/01 kan het reglement en de inschrijving geraadpleegd worden via de website : www.rallysprintmoorslede.be
Affiches kunnen vanaf volgende week afgehaald worden in lokaal De Pompeschitter, Plaats 1 te Dadizele. Meer info over de wedstrijd via info@rallysprintmoorslede.be.

Autoclub Dadizele wil ook graag nog alle piloten, baanposten, medewerkers, mede organisatoren, toeschouwers, fotografen, kortom iedereen die de autosport genegen is het beste wensen voor 2017. "Laten we er met zijn allen een veilig, sportief en spannend autosport seizoen 2017 ervan maken!"

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen