× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

05-12-2016

2017 - Kris Princen en Peter Kaspers met BMA Skoda Fabia R5

2017 - Kris Princen en Peter Kaspers met BMA Skoda Fabia R5

Na 2 seizoenen de kleuren verdedigd te hebben van Peugeot België-Luxemburg met de 208 T16, zullen Kris en Peter volgend seizoen aan de start staan van het BRC met een Skoda Fabia R5. Als preparateur werd gekozen voor het ervaren team van BMA onder leiding van Bernard Munster.

De Fabia heeft al meermaals bewezen dat het de beste R5 van het moment is. Bovendien wordt de auto nog telkens verder geëvolueerd door de deelname van Skoda Motorsport aan het WRC2” aldus Kris. “Wij willen echter Peugeot België-Luxemburg evenals het team van DG Sport van harte bedanken voor de 2 seizoenen die we hebben mogen meemaken aan het stuur van de 208. Het waren 2 seizoenen met ups en downs maar ik denk dat nu de tijd gekomen is voor iets anders.

Peter : “We hebben gekozen voor het team van BMA wegens hun ervaring met de Skoda Fabia en hun directe link met Skoda Motorsport. We zullen kunnen beschikken over een nagelnieuwe Fabia met alle evoluties. Momenteel hebben we de zekerheid om aan de start te staan van minimum 6 rally’s, waaronder zeker Haspengouw, Ieper en Condroz. We hopen nog wat budget bij te vinden om op die manier een rol te kunnen spelen in de titelstrijd van 2017.”

Hopelijk staat het geluk wat aan de kant van Kris en Peter en kunnen we ons allemaal samen opmaken voor een mooie titelstrijd in 2017 in het Belgisch rallykampioenschap !

MR Solar
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere

Trefwoord(en)

Verwante artikelen