× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

14-11-2016

Clio 2 Cup Rally Challenge met 3 VAS en 3 ASAF proeven en mooie prijzenpot

Clio 2 Cup Rally Challenge met 3 VAS en 3 ASAF proeven en mooie prijzenpot

Voor het seizoen 2017 staat er een nieuwe Cup in de steigers: op initiatief van Pevatec, Spelmans Preparation en Borremans Engineering komt er de Clio 2 Rally Challenge. 

Deze Rally Challenge bestaat uit 6 proeven verdeeld over 3 VAS en 3 ASAF proeven. Langs Vlaamse kant staan de ORC, de TBR Rallysprint en de Rally van Zuid-Limburg op het programma, in de ASAF kiest men voor de Rally van Doornik, Circuit des Ardennes en de Rallye de la Famenne.

"Deze Cup staat open voor de Clio 2, zowel in Groep N als Groep A." weet Peter Vandenbroucke van PEVATEC te vertellen. "De Groep N wagens zien hun resultaat vermenigvuldigd worden met een coëfficiënt zodat zij ook kans maken. Alle deelnemers zullen trouwens ook op dezelfde banden rijden, het is immers verplicht om in de Cup met TOYO banden te rijden.
Ondanks dat er nog maar weinig werd gecommuniceerd rond deze Rally Challenge hebben we toch al heel wat vraag gekregen. Tot op vandaag zijn er ongeveer 15 teams die interesse hebben. Ik ben overtuigd dat we een mooi deelnemersveld zullen kunnen aan de start brengen, vooral in Wallonië lopen er veel Clio's
."

De inschrijving voor de Clio 2 Rally Challenge bedraagt 350 Euro, maar de deelnemers krijgen meteen korting op de inschrijving van de wedstrijden en er zijn mooie prijzen te winnen. Na iedere wedstrijd zijn er bekers en is er een premie voor de eerste 3. Verder zijn er ook nog cadeau-bonnen en banden te winnen. En voor de eindwinnaar is de hoofdprijs een gratis wedstrijd met ee Renault Clio R3 of R3T. 

Op de wedstrijden zelf zal er ook een Rally Village worden opgezet. Alle teams zullen gegroepeerd staan en er zal een tent zijn waar de deelnemers tijdens de wedstrijd terecht kunnen en waar nadien de prijsuitreiking zal plaats vinden.

Meer info via de facebook-pagina clio2rallychallenge.

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Verwante artikelen