× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

14-11-2016

Steve Becaert sluit seizoen af met VAS en BRC RC1 titel en deelname in Kortrijk met DS3 R5

Steve Becaert sluit seizoen af met VAS en BRC RC1 titel en deelname in Kortrijk met DS3 R5

Steve Becaert is gisteren na de Rally van Sint Truiden zeker van zijn tweede opeenvolgende VAS titel en eerder onverwacht mag hij daar ook nog een nationale titel aan toevoegen.  "Onze enige resterende concurrent voor de de VAS titel Kris Gellinck moest in Sint-Truiden winnen om ons die titel nog af te pakken, dus sinds gisteren zijn we inderdaad zeker van onze tweede titel. En na de Condroz werd ik er ook op gewezen dat ik kampioen was in RC1 in het BRC, onze goede resultaten van in de TAC en de Sezoens bezorgden ons deze titel." 

In de Rally van Kortrijk zal Steve Becaert voor de derde maal dit jaar uitpakken met een DS3 R5. "We kiezen inderdaad opnieuw voor de DS3 van J-Motorsport. In de ORC en de TBR ging het vlot en om die reden kies ik opnieuw voor de DS3. Ik zou natuurlijk ook graag eens het verschil voelen met een Fiesta of een Fabia, maar je moet rekenen dat ik dan snel een boucle om te wennen aan de wagen. Misschien is een andere R5 wel iets voor volgend jaar, wie weet..."

De vertrouwde Lancer EVO X R4 van Steve Becaert zal in Kortrijk ook aan de start komen. Steve heeft immers de EVO X verhuurd aan divisie 1-2 kampioen Stefaan Tsjoens.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen