× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere Drakkar Rallysport Toyota Celica http://www.daviddesign.be MR Solar

10-11-2016

Jelle Vermeire kijkt al uit naar 2017 met deelname in Rally van Kortrijk met 208 R2

Jelle Vermeire kijkt al uit naar 2017 met deelname in Rally van Kortrijk met 208 R2

Jelle Vermeire zal in de komende Rally van Kortrijk aan de start komen met een Peugeot 208 R2 uit de ateliers van Pevatec. Een opvallende keuze voor de piloot die de laatste jaren vooral met Ford actief was. 

"Ik ben inderdaad eerst met de Ford Fiesta gestart in de R2 klasse. De Fiesta R2 is de ideale wagen om te leren, maar voor volgend jaar willen we iets meer (lacht). Ik reed in de East Belgian Rally al eens met de Fiesta  EcoBoost, maar voor ik een beslissing neem wou ik toch ook eens koersen met een 208 R2." wist Jelle te vertellen. "Ik nam deel aan de RACB contest en heb daar enkele rondjes kunnen afwerken met de 208 van DG Sport en deze wagen beviel me wel... Vandaar de keuze om in Kortrijk de 208 van Pevatec te huren."

Na de Rally van Kortrijk zal Jelle Vermeire een beslissing nemen in functie van het seizoen 2017. "Maar eerst natuurlijk Kortrijk afwerken. Ik weet dat Pierre Vauterin ook met een 208 R2 zal rijden, maar zou heel graag nog wat speelkameraden hebben in de klasse, zodat ik wat referenties heb."

Verzekeringen Delaere
Drakkar Rallysport Toyota Celica

http://www.daviddesign.be
MR Solar

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen