× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

27-09-2016

Wedstrijdverslag - Omloop van Vlaanderen / Aarove Rallysprint / RS Froidchapelle - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Omloop van Vlaanderen / Aarove Rallysprint / RS Froidchapelle - Melissa Debackere

Na een trage start in Omloop van Vlaanderen door te weinig vertrouwen in de regen en dan ook nog de verkeerde bandenkeuze werd het eind resultaat voor Melissa Debackere goed door als 4de algemeen te eindigen.

Dan vertrok Melissa vol vertrouwen naar de RS van Oudenaarde en stond ze op de 2 de plaats algemeen (auto configuratie Ieper) tot het begon te regenen voor de derde rit, Melissa wilde de snelste tijd draaien op deze proef daar ze op zachtere banden stond dan de concurrentie maar op het einde van de proef liep het mis (sortie).

Om de Skoda beter onder de knie te krijgen moet je kilometers rijden en daar hij te laat  klaar  ging zijn na Oudenaarde was het onmogelijk om deel te nemen aan EBR. Melissa besloot om naar de lange rally sprint van Froidchapelle met zijn snel en moeilijk parkoer te gaan. Heel tevreden dat Noord Franse topper Tournai Mitsubishi Gr A en WRC rijder Dewulf en toyota rijder Bouvart er waren om een vergelijking te maken daar ze vroeger ook met deze wagens reed. Melissa draaide meteen de snelste tijd met 1,5 sec./km sneller dan de concurrentie. Enkel de laatste rit draaide ze de tweede tijd in de regen op slicks terwijl iedereen op vol regenbanden stond en ze geen risico meer wilde nemen (voorsprong groot genoeg). 

1 Melissa Debackere Skoda Fabia R5
2 Tournai Mitsubishi Lancer Gr A
3 Dewulf Toyota Corolla WRC
4 Bouvart Toyota Celica GT Four

"Ik bedank de trouwe supporters die na EBR mij kwamen aanmoedigen," aldus Melissa.
 

Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen