× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
MR Solar Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be Drakkar Rallysport Toyota Celica

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

19-09-2016

Preview - EBR - Nelissen Historic Rally-Team

Preview - EBR - Nelissen Historic Rally-Team

Robert Droogmans met Nelissen Historic Rally-Team in EBR-rally

Na een geslaagd optreden met de Nelissen Opel Manta 400 in het Duitse Eifel Rally Festival vorig jaar, zal Mister Big Attack, Robert Droogmans, samen met co Johnny Vangrieken op 23 en 24 september deelnemen aan de internationale East Belgian Rally in en rond Sankt Vith.

Ik had enorm veel positieve reacties gekregen op Roberts deelname in de Eifelrally, en dus wou ik hem absoluut nog ‘ns aan de start brengen van een Belgische rally. Hij is nog steeds erg snel en spectaculair; combineer dat met de Opel Manta 400 en je weet dat je vuurwerk mag verwachten. Daarvoor gaan heel wat supporters naar Sankt Vith afzakken.” blikt Frank Jorissen vooruit.

Toen Frank vroeg of ik met zijn Manta de East Belgian Rally wou rijden, had ik niet veel bedenktijd nodig. Ik heb de wagen leren kennen in de Eifelrally; dit is nog een echte Historic rally-auto, die perfect past bij mijn rijstijl. Hiermee kan ik de strijd met de top vijf aangaan.” is Droogmans enthousiast.

De voorbije weken heeft het Nelissen Historic Rally-Team enkele testsessies gehouden en werd de wagen op enkele posities nog verbeterd.
Ons hoofddoel blijft natuurlijk om de auto heelhuids aan de finish te brengen – het is immers een originele fabriekswagen. Vergeet ook niet dat dit onze eerste deelname is in Sankt Vith, een mooie maar zeer snelle wedstrijd met verraderlijke situaties. Maar we kijken er geweldig naar uit.”, besluit Johnny Vangrieken.

De East Belgian Rally vindt plaats op 23 en 24 september 2016.

MR Solar
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
Drakkar Rallysport Toyota Celica

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen