× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

06-09-2016

Wedstrijdverslag - Rallye de la Semois - Jeroen Van Wanseele

Wedstrijdverslag - Rallye de la Semois - Jeroen Van Wanseele

Jeroen Van Wanseele: "Vorig weekend trokken wij met 4 piloten van de pinto cup richting Bièvre voor de Rallye de la Semois. Tijdens de verkenningen van de 5 verschillende kp’s werd al snel duidelijk dat het parcours iets helemaal anders is dan dat we gewend zijn.

Toen we moesten starten op zondag middag gingen de hemelsluizen open en viel de regen met bakken uit de lucht. De eerste ronde werd in natte omstandigheden afgewerkt. we stonden na de eerste ronde 1ste in de cup. Toen we over het podium reden om aan de 2de ronde te beginnen, vertelden ze dat we 3de algemeen stonden.
Ik had me voorgenomen om niet naar het klassement te kijken en gewoon mijn eigen wedstrijd te rijden, maar als je hoort dat je 3de algemeen staat tussen BDA’s verandert dat snel.

We hebben ook in de volgende ronden een strak tempo kunnen aanhouden en zijn uiteindelijk 1ste pinto cup en 3de algemeen gebleven. Het was een prachtig weekend in een mooie streek met een toffe bende!!! Volgende wedstrijd is de rally van Doornik op 8 en 9 oktober."

Foto : De Koorde

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Verwante artikelen