× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto http://www.daviddesign.be MR Group

21-06-2016

MIES Racing dit weekend ook op Goodwood Festival of Speed

MIES Racing dit weekend ook op Goodwood Festival of Speed

Iedereen legt de laatste hand aan zijn bolides voor de grote afspraak in Ieper, de ploeg rond Dirk Vermeirsch heeft er zelfs twee hetzelfde weekend: Ypres Historic en Goodwood Festival of Speed. De Cosworth 4x4 waarmee Chris Van Woensel straks een gooi gaat doen naar de overwinning staat weer messcherp.

Maar ondertussen werd ook een tweede wagen klaargestoomd voor het Goodwood Festival, waar Dirk dit keer op uitnodiging van de organisatie kan rijden na de meer dan geslaagde kennismaking vorig jaar. De wagen is een Sierra die ook geschikt voor de onverharde Forest Rally Stage. 
In het gezelschap van de FIRC delegatie, die er een standje heeft ,is België dus ook in de UK goed vertegenwoordigd dit weekend. De deelname van Dirk en de aanwezigheid van de FIRC in Goodwood is in nauwe samenwerking met de International Rally Drivers Club.

Voor de livery van de Goodwood Sierra werd eens niet gekozen voor een traditionele Belga of Fina kloon maar wel voor een bijna vergeten deco, namelijk de Texaco kleuren waarmee het fabrieksteam het seizoen ‘87 reed. Er werd specifiek gekozen voor de Tour de Corse 1987, toen de wagen bestuurd werd door Stig Blomqvist.

Yprauto

http://www.daviddesign.be
MR Group

Trefwoord(en)

Verwante artikelen