× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

18-06-2016

Wedstrijdverslag - ORC Rally / Rally van Wervik - Peter Demeyere

Wedstrijdverslag - ORC Rally / Rally van Wervik - Peter Demeyere

ORC Rally

Wat was ik happy dat het eindelijk droog weer was in de ORC rally, pfff... We hebben daar direct een goed ritme gevonden en de wagen leren kennen. Beetje bij beetje ging het tempo omhoog en kreeg ik een goed gevoel. De remzone's werden per boucle aangepast en ik moet zeggen, zoveel pk's de wagen heeft, remmen doet hij zeker even goed, wat niet onbelangrijk is met deze power!

Wervik

We zijn meteen vertrokken met het goed gevoel van in Oostrozebeke. Het ritme zat er nog in en we hebben het tempo nog een beetje verhoogd. We waren direct mee met de 'meute' en draaiden konstant een 6e en 8ste tijd. Op kp 9 was het zelfs, tot mijn verbazing, een 4e tijd algemeen bij de histo's, waaw! Ik was van plan om nog een tandje bij te steken in de slot ronde, want we waren op 13 sec genaderd van de 5e plaats waar Rik Vannieuwenhuyse stond. En toen begon het te regenen...
Welke banden moeten we opleggen, regen of slik? We hebben gekozen voor de regenbanden, achteraf gezien was het toch niet te kiezen want 2 kp's waren droog en Kp Wervik kletsnat, dus in beide gevallen een slechte keuze. Al bij al toch tevreden met een 8e plaats algemeen!

Nu woensdag de shakedown en vrijdag de start voor mijn allereerste rally van Ieper! Ik weet niet wat ik mag verwachten maar hoop toch op een top 10 plaats.

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen