× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

15-06-2016

Audi Quattro team van Peter Bulckaen en Diego Desmadryl met Audi 80 Quattro in Ypres Historic Rally

Audi Quattro team van Peter Bulckaen en Diego Desmadryl met Audi 80 Quattro in Ypres Historic Rally

In Restaurant "Het Boerenhof" in Vlamertinge was het gisteren voor eens niet om de kipjes te doen, maar het Audi Quattro team van Peter Bulckaen en Diego Desmadryl werd er aan het publiek voorgesteld.

"Eigenlijk moest het publiek onze Audi 80 Quattro afgelopen weekend al kunnen zien tijdens de Rally van Wervik," vertelde copiloot Diego. "Maar toen we donderdag de motor lieten draaien werkte 1 cylinder niet... Gelukkig konden we dankzij Philcars toch starten in Wervik, maar een test met de Audi ging natuurlijk beter geweest zijn."

Peter Bulckaen is natuurlijk bij het grote publiek gekend als Matthias Moelaerts uit de VTM soap familie, maar de acteur uit Wervik reed in het verleden al enkele rally wedstrijden. 'Mijn laatste wedstrijd was de Ypres Historic Rally in 2008, toen ook met Diego als copiloot."

"Voor mij de Ypres Historic Rally in 2008 ook mijn laatste wedstrijd," aldus Diego. "De bedoeling is dat we nu met deze Audi Quattro een 3-tal wedstrijden per jaar gaan rijden, te beginnen natuurlijk volgende week in Boezinge."

Het team kreeg de steun van Las Vegas, Ardeca, Vanomobil, Calis, Top Motors en D24 Events. Meer foto's op onze facebook-pagina, met dank aan vila-racing.be voor de foto's. 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen