× LIVE INFO - Renties Ypres Rally Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Drakkar Rallysport Toyota Celica Verzekeringen Delaere MR Solar http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Renties Ypres Rally

15-06-2016

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Patrick Mylleville

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Patrick Mylleville

Copiloot Jochen Vandersarren: “Zoals vooraf aangekondigd kwam MAS-Racing aan de start in Wervik om een testsessie op ware grote in te lassen en nog ritme op te doen voor komende Rally van Ieper. Tevens waren we ook benieuwd naar de nieuwe motor die we wilden testen in de Porsche 911. Normaal zou de nieuwe motor nog krachtiger moeten zijn en ons kunnen helpen in de strijd voor het Belgian Historic Rally Championship naar een mooie ereplaats.

Op de eerste kp, na een kilometer of twee, werd al snel duidelijk dat de nieuwe motor nog verre van op punt stond en we besloten dan wijselijk om deze ook niet tot het uiterste te drijven. Eens op het service werd door het team van Philcars enkele aanpassingen gedaan en gezocht naar het mogelijk “sputterende” probleem op de Porsche. De 2e ronde was al een stuk beter, maar de verhoopte “power” was nog niet aanwezig. Er werd dan ook beslist om deze Motul Historic Rally van Wervik nog meer als testrally te beschouwen.

Tijdens de servicebeurt tussen ronde 2 en ronde 3 klaarden de mecano’s van Philcars de klus om de versnellingsbak met lange verhoudingen te monteren in de Porsche om deze ook eveneens te testen. Nogmaals dank aan het team die deze klus zonder enig probleem klaarde in de voorziene servicetijd, chapeau!

Toen het de laatste ronde begon te regenen werd dan ook beslist om nog meer het voetje te lichten ifv de komende Rally van Ieper. We werden 7e historic na een leerrijke dag vol testwerk.

Nu op naar Ieper voor Patrick die daar genavigeerd zal worden door Nico Beernaert, een topcopiloot die al zijn ervaring zal aanspreken om het MAS-racing team naar een zo hoog mogelijk plaats te loodsen. Zelf sta ik ook aan de start in Ieper, dit met Roland de Bargigli, tevens ook in een Porsche 911 RS.

Drakkar Rallysport Toyota Celica
Verzekeringen Delaere
MR Solar

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen