× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

14-06-2016

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Brecht Hoorne

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Brecht Hoorne

Brecht Hoorne: "Het was voor het eerst sinds lang we nog eens aan de start kwamen van de Rally van Wervik. De nota’s zaten snel goed tijdens de verkenningen en we konden vol vertrouwen starten.

Tijdens de eerste proeven moesten we telkens enkele seconden toegeven op de concurrentie en na de eerste lus stonden we derde op slechts 5 seconden van de leider. We konden het tempo nog wat optrekken maar zaten soms echt met de limieten te flirten. Maar onze inspanningen werden beloond en met enkele besttijden konden we na drie van de vier lussen als leider terug de service binnen met een kleine voorsprong van 7 seconden.

De laatste ronde beloofde nog moeilijk te worden toen de hemelsluizen open gingen maar het vertrouwen was groot en we gingen er alles aan doen om de leidersplaats vast te houden. Tijdens een remzone bleef plots de gaskabel hangen en na de bocht was het verdikt onvermijdelijk, de gaskabel was gebroken en verder rijden onmogelijk. Uiteraard waren we enorm teleurgesteld maar anderzijds ook trots op onze geleverde prestatie. De samenwerking met co Michael was terug uitstekend en ook de service crew wist de wagen telkens terug perfect af te leveren. Het blijft een mechanische sport en daar moeten we ons bij neerleggen."

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen