× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Yprauto MR Group http://www.daviddesign.be

14-06-2016

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Christophe Spinnen

Wedstrijdverslag - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Christophe Spinnen

Christophe en Timo Spinnewyn hebben hun doelstelling, hun thuisrally uitrijden en zich amuseren, opnieuw bereikt. Vanaf de eerste minuut was het genieten, op het gewijzigde parcours van de rally van Wervik, met de Volkswagen Golf TDI van Danoracing.

Hun rally begon niet goed want de eerste klassementsproef KP Kruiseke werd afgelast na de sortie van Delplace. Hierdoor moesten ze direct al starten met KP Wervik, toch wel de moeilijkste van alle proeven. De eerste kilometers was  het nog veel tasten en zoeken, wat logisch is. Het is ondertussen toch al weer een jaar geleden dat Christophe nog eens met de bolide heeft gereden. Maar in de volgende rondes ging het steeds beter en dit was ook te merken aan de tijden. Net voor aanvang van de laatste ronde gingen de hemelsluizen open. Piloot en co-piloot keken er wel eens naar uit om op een nat wegdek te rijden, voor de aanwezige supporters was dit natuurlijk minder leuk. Uiteindelijk moest enkel KP Kruiseke meer gereden worden, de twee laatste proeven werden afgelast.

Het rallyteam eindigde op de 60ste plaats algemeen en is daar heel blij mee. In divisie 1-2 eindigden ze op de 12de plaats. De wagen, die wat meer pk heeft ten opzichte van vorig jaar, was een plezier om mee te rijden. De service van Danoracing was ook uitstekend. Het was er ook heel gezellig aangezien deze dit jaar  in het centrum van Wervik was. Er was sowieso meer volk die eens langs kwam en ook de horeca zal wel goede zaken hebben gedaan.

Christophe en Timo wensen de supporters te bedanken voor de steun en aanmoedigingen langs het parcours. Ook de sponsors (Cleaning Demine Kruiseke, Feestzaal Leiedaele Wervik, Dcycles Kruiseke, Thuisverpleging "De 2 Veerles" Beselare en Café 'n Ulluwupre Zandvoorde) wensen we te bedanken voor de steun.

Yprauto
MR Group

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen