× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

10-06-2016

Preview - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Freek Vanbeveren

Preview - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Freek Vanbeveren

Freek Vanbeveren, runner-up Future Stars, debuteert in de rally van Wervik

Hij kan genieten van een gratis deelname na zijn 2e plaats in Future Stars, het opleidingsprogramma van Fred Miclotte en Eveline Deschuytter. Dankzij dat 'zilver' kan hij later ook nog gratis deelnemen aan de rallysprint van Oudenaarde. 

"Het is mijn eerste rally dus ik wil vooral ervaring opdoen en ondervinden wat ik al kan en waaraan ik nog moet werken", zegt Freek. "Ik rijd met een Peugeot 208 R2 van Pevatec, misschien een gewaagde keuze voor een eerste rally want het is een snelle auto. Maar er is weinig budget en ik heb voorlopig geen uitzicht op een volledig programma, dus dan maak ik liever mijn droom waar en neem ik eens deel met een competitieve auto. Het doel is vooral uitrijden, 't is mijn debuut dus ik heb niks te bewijzen. Ik wil vooral de auto leren kennen en tijdens de wedstrijd progressie maken. Op het einde wil ik tevreden zijn van m'n prestatie, ongeacht de positie in het eindklassement." Copiloot is Giljan Vandromme, een goede vriend en al enkele jaren regelmatig actief als copiloot. 

Via deze weg wil ik mijn sponsors bedanken: Deroo Constructie, RDS Electronics, Grondwerken Frank De Muer, Eurokart, Vperformance, Peugeot Vandenbunder en BiBaBoe Gifts. Zonder hen zou deze droom en hopelijk het begin van een mooie carrière niet mogelijk zijn.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen