× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be Autostal Duindistel

09-06-2016

Preview - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Bram Fonteyne

Preview - Woodstoxx Motul Rally van Wervik - Bram Fonteyne

Bram Fonteyne start met veel vertrouwen aan de 42ste editie van de Rally van Wervik

Bram sloot de Rallysprint van de Monteberg af op een 16de plaats algemeen en een 7de plaats bij de historics. Na deze wedstrijd was hij dan ook heel tevreden met het behaalde resultaat en misschien nog belangrijker, er doken geen problemen op met de versnellingsbak van de Volvo 240. In Moorslede werd deze nog tot 2 maal toe vervangen en lijkt het erop dat dit euvel werd opgelost door het serviceteam van Bram Fonteyne. 

We gaan ons vel duur verkopen in Wervik. 

Voor Bram is het al zijn 15de deelname aan de Rally van Wervik en ook deze keer wil hij een goed resultaat neerzetten in zijn Volvo 240. "Het scenario herhalen van 2 jaar geleden zal moeilijk te evenaren zijn, toen werden we buiten onze eigen verwachtingen 2de op amper 45 seconden van de winnaar Alain Vermeulen. Toch gaan we ons vel duur verkopen in Wervik.
Een top 5 plaats moet zeker binnen onze mogelijkheden liggen en daarvoor reken ik terug op de ervaren co.piloot  Marc Vandemoortele. Marc is een persoon die mij het nodige vertrouwen kan geven om een goed resultaat neer te zetten.
" Aldus Bram.

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be
Autostal Duindistel

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen