× LIVE INFO - ORC Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

LIVE INFO - ORC

16-05-2016

Steve Becaert met DS3 R5 in ORC Rally

Steve Becaert met DS3 R5 in ORC Rally

Tijdens de komende ORC Rally zal Steve Becaert niet met zijn vertrouwde Lancer EVO X starten, maar wel met een DS3 R5 van bij J Motorsport.

"Vorig jaar had ik al geinformeerd om eens met een DS3 te rijden, maar het is er toen niet van gekomen." vertelde de huidige VAS kampioen ons. "Een rallysprint leek me te kort om de mogelijkheden van een R5 te ontdekken en een nationale rally is misschien te hoog gegrepen."

Zo viel de keuze uiteindelijk op de ORC Rally, waar Steve Becaert in de R5 categorie gezelschap krijgt van Melissa Debackere (Fabia R5) en Yves Bruneel (DS3 R5). "Maar ik ga zeker niet kijken naar de tijden van de concurrentie!" benadrukt Steve. "De bedoeling is om eens te proeven van een R5. Ik zal heel tevreden zijn als ik aan het einde van de koers evensnel kan zijn als met de EVO..." 

Indien de kennismaking positief verloopt sluit Steve niet uit dat hij later dit jaar nog aan de start komt met een R5... "Maar daar is natuurlijk ook het nodige budget voor nodig. In de ORC kan ik gelukkig rekenen op extra steun van CRM Connect, een onafhankelijke autodistributeur van nieuwe wagens uit Desselgem."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen