× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

05-05-2016

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Rallye de Wallonie - Steve Becaert

Steve Becaert: "Na onze spannende strijd met Filip op de Monteberg die we jammergenoeg met een halve seconde verloren was het alweer tijd om de knop om te draaien en aan 1 van de zwaarste rally's van het seizoen te beginnen. 

De vrijdagavond was geen al te groot succes, op de befaamde Citadelle hadden we geen goed gevoel in de auto en reden we nog eens rond met een defecte lichtbak wat niet echt bevorderend was in deze moeilijke omstandigheden.

Kp3, de eerste van de zaterdagmorgen was al niet veel beter, we reden lek en verloren maar liefst 7 minuten. Een plaatsje vinden om een wiel te verleggen bleek nog de moeilijkste klus te zijn, vlak en tegelijk veilig bleek geen goede combinatie op kp Malonne. Vanaf dan ging het wel goed en reden we constant tijden rond de 15de plaats algemeen met zelfs 2x een top 10 wat ons wel deugd deed na die pech zo vroeg in de rally.

Uiteindelijk konden we zonder echt door te drukken nog van de 97 ste naar de 27 ste plaats terugkeren, zonder dit verlies vielen we waarschijnlijk net na de top 10 wat ondanks mijn gebrekkige parcourskennis prachtig ging zijn. Maar met woorden als: moesten, konden en zouden geraak je nergens... Een wedstrijd als deze is zeker iets die onderschat wordt, 's avonds nooit voor 1u in je hotel en 's morgens rond 8u al terug het wagenpark verlaten. Binnen 2 weken starten we in Bocholt wat weer een ééndagswedstrijd is en daar zijn we niet kwaad voor ;-)."

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen