× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
herstellen smartphone tablet

20-04-2016

Preview - Station Le Seau RS Monteberg - Filip Pyck

Preview - Station Le Seau RS Monteberg - Filip Pyck

Ritme opdoen voor de Ypres Rally

"Voor de vijftiende keer nemen we met het team deel aan de van de rallysprint van de Monteberg. Deze keer staan we aan de start met vriend en co-piloot van dienst Eric Butaye.

We rijden deze wedstrijd als het ware in onze achtertuin en zullen het parcours ten volle aangrijpen om de wagen af te stellen en op punt te zetten en wat wedstrijdritme op te doen in voorbereiding van de rally van Ieper, waar we dit jaar ook weer hopen het geluk te hebben een mooie prestatie neer te zetten.

De Monteberg is een traditie en we gaan er naartoe in de eerste plaats om ons te amuseren, het is een cliché dat sommigen vandaag de dag wat durven vergeten, maar deelnemen is nog altijd belangrijker dan winnen, sportiviteit en vriendschap tussen de collega's onderling dragen wij al jaren hoog in het vaandel, met plezier delen wij nota's en staan wij indien nodig nieuwelingen en collega's bij, al zullen wij als het erop aan komt een gezonde eerlijke competitie uiteraard niet schuwen, het rallybloed stroomt nog altijd vol vuur door onze aderen. Het is met voldoening dat we zien hoe jongeren als Steve Becaert groeien in de sport en het deelnemersveld komen versterken. We kijken er al naar uit om een mooie wedstrijd te rijden samen met streekpiloten als Frederic Delplace. 

Op naar zondag! we zijn erop gevierd! een leuke wedstrijd rijden en nadien een glas drinken in de lokale horeca.:-)!"

herstellen smartphone tablet

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen