× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact

☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

11-04-2016

Rallye Trois Ponts als testsessie voor de DEGRO Porsche

Rallye Trois Ponts als testsessie voor de DEGRO Porsche

Afgelopen weekend namen Fredericq Delplace en Arne Bruneel met de DEGRO Porsche deel aan de ASAF wedstrijd van Trois Ponts. Sinds de wagen is aangekomen in de ateliers van Garage Delplace is er al veel werk verzet maar om de laatste mankementen weg te werken was een testwedstrijd noodzakelijk.

Het resultaat was van ondergeschikt belang, maar het team is toch tweede kunnen eindigen! Onderweg moest het team afrekenen met enkele kleine technische mankementen, maar alles kon dankzij het team van Fredericq Delplace ter plaatste worden opgelost. “Er is nog wat werk, maar zijn duidelijk op goede weg. In de komende dagen gaan we oorzaak van de problemen zoeken en aanpakken zodat we klaar zijn voor de Monteberg.” aldus Fredericq "Ik ben zelf ook enorm onder de indruk van het potentieel van deze Porsche. De wegligging is super, ook op hoge snelheid is de wagen goed te controleren. Ik heb al wat ervaring met Porsche maar deze heeft me echt heel positief verrast!

Ik had ook meteen een goed gevoel naast Fredericq in de wagen,” vult co-piloot Arne Bruneel aan. “Ook het service team weet duidelijk van aanpakken en is zeker even gemotiveerd als wijzelf. Jammer dat er voor de Monteberg geen tijd meer is om de motor te reviseren. De motor heeft al wat kilometers in z’n benen en is onderweg duidelijk wat paarden verloren…"

Nu worden alle voorbereidingen getroffen voor de eerste echte afspraak, de Rallysprint van de Monteberg op zondag 24 april. Zo zal de DEGRO Porsche ook nog een volledig nieuwe livery krijgen.

Foto’s Jérôme Deskeuvre  
 

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen